“Usaha Dahulu Cari Jalan Sama-Sama" - Pengalaman Sendiri 10 Tahun Tiada Zuriat, Nasihat Adam Corrie

 

Rezeki dikurniakan cahaya mata selepas berkahwin merupakan impian bagi setiap pasangan suami isteri bagi melengkapkan lagi kebahagiaan rumahtangga. Namun demikian, ada pasangan yang cepat dikurniakan anak dan ada juga sebaliknya.Segalanya merupakan ketentuan rezeki daripada tuhan. Paling penting tidak pernah berputus asa berusaha dan terus berdoa supaya dikurniakan zuriat sendiri.

Ini nasihat yang dikongsikan oleh pelakon yang terkenal dengan aksi lagak ngeri Adam Corrie,55 bagi pasangan suami isteri yang sedang diuji dan berusaha untuk mendapat cahaya mata.

15 tahun usia perkahwinan, 10 tahun tempoh Adam Corrie dan isteri menanti penuh sabar kelahiran cahaya mata pertama mereka, Adam Fateh Lee yang kini telah berusia 5 tahun.

NAK KAHWIN LAGI SEBAB TAK ADA ANAK? DAH USAHA PERGI JUMPA DOKTOR CEK SUAMI ISTERI?

Kadang-kadang suami yang ada masalah bukan isteri. Kalau suami ada masalah pon, boleh berubat. Kalau isteri pun ada masalah, pun boleh berubat.

Ini pengalaman saya. Usaha dulu.. Positif..bukan nak perli sesiapa. Ambil yang positif ye.

USAHA DAHULU..CARI JALAN SAMA-SAMA.. USAHA ITU KENA SUNGGUH-SUNGGUH..
IA BUKAN ESOK LUSA BOLEH DAPAT ANAK. MAKAN MASA. ADA CEPAT DAN ADA YANG MAKAN TAHUN.

Dalam dunia perubatan sekarang dah canggih, macam-macam cara boleh buat dengan mengikut syariat.

Jika dah usaha semuanyaa dan gagal.. cuba lagi , gagal juga..

Pengalaman Sendiri 10 Tahun Tiada Zuriat, Nasihat ADAM CORRIE “Usaha Dahulu Cari Jalan Sama-Sama

Berdoa Minta Petunjuk Dari Allah

Berdoalah kepada Allah SWT sekali lagi. Minta pertunjuk adakah dengan adanya zuriat itu membuatkan aku, isteri aku bahagia bahagia berikanlah pertunjuk.

Boleh ambil anak angkat jika berkemampuan tapi jika nak ada zuriat sendiri dengan berkahwin lain. Adakah perkahwinan itu akan membahagiakan isteri kita sekarang dengan harapan perkahwinan lagi boleh dapat zuriat?

Tepuk dada tanya iman.Kita nak bahagia sekeluarga. Qanaah, asal punya rasa cukup. Hidup ini pasti indah, Nasihat untuk diri sendiri

PENGALAMAN SENDIRI, TIADA ZURIAT SELAMA 10TAHUN. SEKARANG DAH 15 TAHUN USIA PERKAHWINAN KAMI. DAPAT ZURIAT KETIKA SAYA 50 TAHUN. ISTERI 40TAHUN. SEKARANG FATEH DAH 5 TAHUN. ALHAMDULLILAH.

Pengalaman Sendiri 10 Tahun Tiada Zuriat, Nasihat ADAM CORRIE “Usaha Dahulu Cari Jalan Sama-Sama

Poligami adalah halal di sisi agama Islam. Kebahagian di tangan masing-masing. Posting saya tentang zuriat. Bukan halang orang lain orang berpoligami dan perli-perli orang lain.

Situasi ini ramai orang lalui. Bukan dituju kkhas kepada orang tertentu sahaja. Buat TTC , dah kahwin lama tapi tiada zuriat.
Harap maklum.

Semuanya hasil kesabaran, kesetiaan dan tidak pernah berputus asa dengan takdirnya.

Sumber IG Adam Corrie

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, Like Dan Share Ya… Terima Kasih.

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post