Manis Berhijab! Penampilan Anggun Permaisuri Selangor Raih Pujian Rakyat

 

Penampilan terkini Tengku Permaisuri Selangor, tengku Permaisuri Hajah Norashikin yang anggun mengenakan hijab menjadi perhatian orang ramai dan mendapat pujian umum.

Berangkat pulang dari mengerjakan haji ke tanah air pada 4 Julai lalu, baginda mula dilihat menggayakan tudung dalam menghadiri acara-acara rasmi.

Terbaharu, TPS berkenan berangkat ke Majlis Santapan Hi-Tea di Istana Negara, baru-baru ini dengan menggayakan busana serba merah jambu berselendang dan memilih tudung bawal sebagai pelengkap gaya.

Manis Berhijab! Penampilan Anggun Permaisuri Selangor Bertudung Raih Pujian Rakyat Manis Berhijab! Penampilan Anggun Permaisuri Selangor Bertudung Raih Pujian Rakyat


 

 

 

Meninjau di ruangan komen, Netizen meluahkan perasaan gembira melihat baginda dengan penampilan baharuManis Berhijab! Penampilan Anggun Permaisuri Selangor Bertudung Raih Pujian Rakyat Manis Berhijab! Penampilan Anggun Permaisuri Selangor Bertudung Raih Pujian Rakyat

Sumber Instagram @selangorroyalofficial

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen, Like Dan Share Ya… Terima Kasih.

Jom! sertai kami di page terbaru kami, Sila Klik Disini –> Detik Ini Viral Press

Pihak Detik Ini Viral tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosiaI ini. Ianya adalah pandangan peribadi pemilik akaun, segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun itu sendiri.Post a Comment (0)
Previous Post Next Post